By 13 juli 2015 Read More →

De leukste kinderkamerposters

Een tijdje terug maakten we al een selectie met de leukste Nederlandse ABC-posters. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer posters leuk voor de kinderkamer.

Een poster kan een kinderkamer net dat beetje extra geven. Een saaie muur fleurt er van op. Eigenlijk is een kinderkamerposter dé accessoire bij uitstek. Het geeft meteen kleur en sfeer. En af en toe van poster wisselen geeft de kinderkamer weer meteen een heel andere look. We zochten in de webshops uit onze shopgids en vonden een aantal hele leuke exemplaren!

posters kinderkamer ijsjes

Trend kinderkamer posters

Een poster is ook een leuke en vaak betaalbare manier om de trends die komen en gaan op de voet te kunnen volgen.

trend posters kinderkamer

Leerzame tafelposters

Natuurlijk kun je ook kiezen voor leerzame posters op de kinderkamer, we vonden 3 leuke tafelposters voor je, zodat je kind in stijl zijn tafels kan leren.

tafelposters kinderkamer

Gratis posters voor op de kinderkamer

En natuurlijk zijn er ook op MoodKids zelf een aantal mooie kinderkamerposters te vinden. We verkopen ze niet. Ze zijn gratis te downloaden. Hieronder een fraaie selectie kinderkamerposters. Via de linkjes kom je op het blogartikel waar je de poster kunt downloaden. Veel plezier ermee!

Zo zie je maar; de leukste posters voor op de kinderkamer zijn binnen handbereik. Nu alleen nog eentje kiezen die bij de kamer van je kind past. En dat zal met al dat leuks best even een dingetje zijn..

TIP: Een prachtige poster verdient natuurlijk een fijn plekje in de kinderkamer. Met masking tape kun je de poster steeds ergens anders hangen. Maar met een houten poster frame of een simpele Ribba-lijst van IKEA til je de poster nog een niveautje hoger. Mooi!

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.