Over ons

Over MoodKids

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste moeders & vaders. Ouders die genieten van hun kind(eren), maar óók zelf genieten. Want er is meer in het leven, toch?

Dagelijks schrijven we over zaken die het leven leuker maken. Voor ouders, kinderen of samen. Artikelen op MoodKids zijn herkenbaar, geven meer informatie of bieden inspiratie. En een beetje humor en relativering kan soms ook geen kwaad. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn: do-it-yourself, opvoeden, food & lifestyle. Ook hebben we diverse themapagina’s zoals bijvoorbeeld: traktaties, kinderfeestjes, Valentijn, Moederdag, Vakantie & Sinterklaas. De themapagina’s bestaan uit een bundeling van artikelen en worden regelmatig onder de aandacht gebracht.

Samen met een team van geweldig leuke, lieve, creatieve & inspirerende gastredacteuren hopen we nog veel moois met je te delen. We stellen ze graag aan je voor! Meet het MoodKids team!

Foto Nicole

MoodKids wordt gerund door Nicole Gorseling.

Nicole is dol op cappuccino, eten en wijntjes drinken met vrienden en concerten & festivals bezoeken. Ze is getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een carrière bij verschillende uitgeverijen verenigt ze nu haar achtergrond als leerkracht met uitgeven, ondernemen en… leuke dingen doen! Voor de artikelen van Nicole klik hier.

Hier vind je meer informatie over de advertentie-mogelijkheden of onze webshopgids. Lijkt het je ook leuk om te schrijven voor MoodKids? Klik dan hier.