Adverteren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in MoodKids!

Over MoodKids

MoodKids is het meest complete online magazine voor de allerleukste moeders & vaders. Ouders die genieten van hun kind(eren), maar óók zelf genieten. Want er is meer in het leven, toch?

Dagelijks schrijven we over zaken die het leven leuker maken. Voor ouders, kinderen of samen. Artikelen op MoodKids zijn herkenbaar, geven meer informatie of bieden inspiratie. En een beetje humor en relativering kan soms ook geen kwaad. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn: do-it-yourself, opvoeden, food, lifestyle. Ook hebben we diverse themapagina’s zoals bijvoorbeeld: traktaties, kinderfeestjes, Valentijn, Moederdag, Vakantie & Sinterklaas. De themapagina’s bestaan uit een bundeling van artikelen en worden regelmatig onder de aandacht gebracht.

Webshopgids

Naast het online magazine bieden we ook een overzicht van de leukste webshops voor kinderen én ouders. Heb je interesse om met jouw webshop opgenomen te worden in de MoodKids webshopgids? Bekijk dan deze pagina.

Advertentiemogelijkheden

Tot de advertentiemogelijkheden op MoodKids behoort sponsored content (review, advertorial, winactie, diy) en display advertising (banners). Inmiddels hebben wij al voor veel verschillende bedrijven opdrachten uitgevoerd.

Iets anders in gedachten? Neem gerust contact met ons op. Maandelijks werken wij onze bereikcijfers voor onze website en social media kanalen bij.

Contact

Heb je interesse in een samenwerking met MoodKids?  Of wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier adverteren