By 19 juli 2014 Read More →

Slaap Kindje Slaap

Oh jeetje, als je slaap tekort komt weet je pas hoe belangrijk zoiets als een goede nachtrust is!

Het belang van goed slapen wordt echt onderschat vind ik. Vooral veel prille moeders moeten nog al eens wat slaap inleveren. Gelukkig leef je in de eerste maanden met je kindje op een grote adrenaline wolk en is alles wat je kindje doet leuk en lief. Zelfs om 4 uur ’s-nachts.

Nu de meeste adrenaline wel uit mijn lijf is – mijn jongste is bijna 3 😉 – heb ik nog steeds niet veel nachten waarop ik ongestoord kan slapen. Er wordt er hier altijd wel eentje wakker. Nare droom, ik moet plassen, ik wil bij jou slapen, mama ik heb zo’n dorst of mag ik al i-Padten? En dat allemaal om 4 uur ‘s-nachts ! Echt niet leuk en lief mee hoor. Gelukkig krijg je er wel veel voor terug J.

Om mijzelf en de kinderen er aan te herinneren hoe lekker slapen eigenlijk is, maakte ik deze slaap poster die je gratis kunt downloaden.

Slaap lekker!

slaap kindje slaap poster moodkids slaapposter

Download de slaap poster hier

TIP:  Print de slaapposter uit, hang hem op, maak een foto, plaatst hem op social media met de vermelding #moodkidsposter , voor de leukste foto hebben wij een kleine verrassing !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.