By 13 mei 2013 Read More →

ABC poster: gratis voor jou van ons

We hebben weer iets heel erg moois voor je gemaakt; een ABC poster !

Eefje maakte deze poster voor de babykamer van haar te verwachten kindje. De mooie print hangt al een tijdje aan de muur te wachten op de komst van de baby. Wij vonden de poster zo leuk dat we hem graag met je delen en er een download van hebben gemaakt.

Download gratis je poster (klik om te downloaden).

Nog meer ABC posters

Ben je op zoek naar een andere ABC poster voor aan de muur? Check dan maar snel ons blog Nederlandse ABC poster want daar verzamelden we de aller mooiste alfabetprints! En ook bij een van de leukste webshops voor kinderen is heel erg veel ABC te vinden..

>> Download ook de gratis 123 poster met cijfers of bekijk onze selectie van de leukste kinderkamerposters

nederlandse abc poster gratis download van www.moodkids.nl

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.