By 29 december 2014 Read More →

Gratis maandkalender januari

Bijna een nieuw jaar en een nieuwe maand! Tijd dus voor de nieuwe, gratis maandkalender januari. Voor al je goede voornemens! Oktoberdots heeft deze weer exclusief gemaakt voor MoodKids. En dus ook alleen via onze website te downloaden.

gratis jaarkalender download januari

Download gratis maandkalender januari

Gratis Maandkalender

Iedere  maand ontvang je van ons een gratis maandkalender die je kunt downloaden. Het is een tijdloze kalender, zodat je hem jaar na jaar kunt gebruiken als je dat wilt. Deze maandkalender is ook een echte do-it-yourself kalender ! Want na het uitprinten van de maandkalender, mag je zelf ook nog even aan de slag met het inkleuren er van. Veel plezier!

Hier vind je de andere maandkalenders die inmiddels gepubliceerd zijn.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.