By 8 december 2013 Read More →

Circusposter en circustickets

Dames en heren!! hooggeëerd publiek!! Komt dat zien, komt dat zien!!

Zit jij als ouder ook regelmatig te kijken naar een circusvoorstelling van je kids? Wij wel! Nu we de geweldige MOODKIDS circustent in huis hebben, kijken we nog vaker naar een voorstelling.  Uiteraard met een (gezonde) milkshake en popcorn.

Zo’n professionele voorstelling vraagt natuurlijk ook om een professionele aankondiging en echte circustickets.

circusposter

Met de circustickets breid je het rollenspel nog verder uit. Pak een (oude) portemonnee, stop er wat (oude)muntstukken en (monopoly) briefgeld in. En betaal je kind voor het gekochte kaartje. Zo oefen je direct het tellen of bij echt geld het gebruik van euro’s.

circus tickets

 

 

 

 

 

 

Op onze gratis download vind je naast de circusposter ook zes circustickets. Printen, knippen en simsalabim.. klaar

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.