By 21 maart 2012 Read More →

Circus popcorn & Milkshakes en een gratis download

Wij zijn al een tijdje in de circus-mood. Daar horen natuurlijk een gezonde milkshake en echte circus popcorn in een zakje bij. Download hier gratis het popcorn zakje.

We zijn al een tijdje in de circus-mood. We zaten met de kinderen in de circus tent, aten Hello Kitty suikerspinnen (geen aanrader), zuurstokken en zelf gepofte magnetron popcorn (wel een aanrader). En dat alles gecombineerd met de allerlekkerste milkshakes en smoothies voor kinderen (en mama’s).

> Bekijk hier al onze leuke ideeën rondom het thema circus

pocorn zakje gratis download printable

Deze smoothie werd ons favoriete drankje:

Seizoensmoothie (4 glazen)

Bomvol fruit, dus lekker gezond (en een goede afwisseling met al dat slechte van hierboven ;))

  • 500 gram zacht seizoensfruit (aardbei, banaan, druiven kiwi, mango, meloen, nectarine, perzik, etc. of een mix van fruit, gewoon dat wat je in huis hebt)
  • 500 ml appelsap
  • evt. sap van 1 perssinaasappel

Snijd het seizoensfruit in stukjes en pureer het samen met de appelsap (en evt. sinaasappelsap) tot een gladde, schuimende drank. Schenk het in mooie glazen. Deze smoothie smaakt natuurlijk extra lekker met een rietje!

TIP: Voor een ijskoud en romig effect leg je het seizoensfruit eerst even een uurtje in de vriezer voordat je het in de blender stopt. Houd je meer van Milkshakes? Voeg dan (karne-)melk, yoghurt of roosijs in plaats van appelsap toe.

GRATIS DOWNLOAD CIRCUS POPCORN

De popcornzakjes op de foto maakten we zelf. Jij kunt deze printable voor circus popcorn ook gratis downloaden. Druk het af op craftpapier, uitknippen, vouwen op de stippellijnen en de zij- en onderkant dichtplakken. Klaar om gevuld te worden. Enjoy, have your own Easy Peasy Popcorn Party!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.