By 21 juni 2014 Read More →

Zomer – seizoen poster

Het wisselen van de seizoenen blijft een bijzonder fenomeen. De verschillen in kleur, temperatuur, de bladeren aan de bomen, kinderen vinden het fascinerend. En dat is het ook.

Het is dus best leuk om daar samen eens bij stil te staan. Het komende jaar gaan we ieder seizoen vieren met een mooie seizoen poster. Een fijne download die je kunt printen en ophangen. Wil jij ons laten zien hoe jouw poster hangt? Gebruik dan #moodkidsposter we zijn er namelijk reuze benieuwd naar!

seizoen poster zomer moodkids 

De mooie seizoen posters, jawel je leest het goed: posterS (!) – de komende 3 seizoenen * volgt er steeds een nieuw exemplaar – zijn speciaal voor jou en mij bedacht en ontworpen door Ellen van der Velden van Roodborstje.eu. Je kunt deze seizoen poster gratis dowloaden. Hieronder lees je meer over het werk van deze Nederlandse illustrator.

* seizoenen volgens de astronomische kalender!

–> DOWNLOAD gratis (!) :  Seizoen Poster Zomer

Roodborstje – illustrator Ellen van der Velden

De geboortekaartjes, prints & posters en het behang van Roodborstje zijn met de hand getekend door Ellen van der Velden. Ellen is illustratrice en ging tijdens haar zwangerschappen natuurlijk aan de slag voor haar eigen kindjes. De ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes en andere bosfiguurtjes bleven komen. Ellen tekende en tekende. Met het groeien van haar buik groeide ook de collectie.

ellen van der velden roodborstje

Spreken de warme kleuren en de originele tekeningen van Roodborstje je aan, neus dan snel door de collectie geboortekaartjes.

Wil je liever even voelen en snuffelen aan een papieren versie, vraag dan een proefkaartje aan. Je kunt dan zelf ervaren hoe gedetailleerd de tekeningen zijn en hoe mooi de kaarten zijn afgewerkt. Het stevige en natuurlijke ‘Gmund Original’ papier versterkt de bijzondere kleuren en geeft extra gewicht aan jullie aankondiging!

www.roodborstje.eu

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.