By 2 mei 2015 Read More →

Moederdag poster

Onze Mom Quote Moederdag posters waren wel aan een update toe. Daarom zijn we ook heel trots om jullie te vertellen dat Studio Formo speciaal voor alle MoodKids lezers een heel mooi nieuw ontwerp heeft gemaakt. Tadaaaaa!

moederdag poster studio formo blogbeeld

Moederdag kleurplaat poster

Wat zijn we trots op deze prachtige posters! De eerste kun je zo al als zwart-wit poster ophangen. Maar misschien is hij nog wel leuker als do-it-yourself inkleurposter! Downloaden, printen en kleuren maar. Ben jij er even op tijd bij voor moederdag!

DOWNLOAD >> Moederdag kleurplaat poster

moederdagposter zwart wit blogbeeld

Moederdag poster “Always heart to heart”

Ook de tweede poster die Studio Formo exclusief voor ons maakte vinden we bijzonder mooi. Je kunt hem natuurlijk zelf uitprinten, maar wil je hem als kadootje geven aan je eigen moeder laat hem dan drukken in de copyshop op mooi papier. Zo’n liefdevol cadeutje heb je vast in tijden al niet gegeven.

DOWNLOAD >> Always heart to heart poster

moederdagposter bloem blogbeeld, gratis moederdag poster

Dank jullie wel Aline en Jaco van Studio Formo ! Always heart to heart, we love you!

LEES HIER: alle andere artikelen met het thema moederdag

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moederdag, Downloads, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>