By 3 juni 2015 Read More →

Vaderdagposter: downloaden maar!

Vaders mogen best eens wat vaker in het zonnetje gezet worden. Want zijn het niet de liefste, stoerste, knapste, zorgzaamste helden die er rondlopen? Daarom zijn we ook zo blij dat Studio Formo speciaal voor alle MoodKidslezers – naast te gekke Moederdagposters – ook een hele mooie serie Vaderdagposters heeft gemaakt. Tadaaaaa!

vaderdag poster download

Vaderdagposter en tevens kleurplaat 

Wat zijn we trots op deze prachtige serie met posters! De eerste kun je – net als bij de moederdag inkleurposter – zo al als zwart-wit poster ophangen. Maar misschien is hij nog wel leuker als do-it-yourself inkleurposter! Hey Ho, Let’s Go! Downloaden, printen en kleuren maar. Zijn jullie er mooi op tijd bij voor Vaderdag!

vaderdag poster inkleur

DOWNLOAD >> Vaderdag inkleurposter

Vaderdagposter ‘You are my rockstar’ 

Ook de tweede en derde poster die Studio Formo exclusief voor ons maakte, vinden we bijzonder mooi. Je kunt hem natuurlijk zelf uitprinten, maar wil je hem als cadeautje geven aan je papa, laat hem dan drukken in de copyshop op mooi papier. Dit cadeautje rocks!

vaderdag poster 1 blauw

DOWNLOAD >> Vaderdagposter You are my rockstar blue

vaderdag poster zwart 3

DOWNLOAD >> Vaderdagposter You are my rockstar black

 

Aline en Jaco van Studio Formo: you rock! Onze dank is wederom groot!

 

>> LEES HIER: alle andere artikelen met het thema Vaderdag

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vaderdag, Downloads

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>