By 9 januari 2014 Read More →

ABC poster overzicht – De leukste (Nederlandse) ABC posters op een rijtje

Als je een nieuwe babykamer mag inrichten of de bestaande kinderkamer een andere look gaat geven zijn ABC posters een must om te bekijken. Vaak hebben ze hele mooie kleuren en lieve of grappige illustraties en dat alles is in een educatief jasje gegoten. Wat wil je nog meer!? Geen wonder dus dat ABC posters het bij de meeste kinderen (en hun ouders) heel goed doen.

Ook bij Moodkids zijn we er dol op. Zo maakte we eerder al eens een ABC poster download om onze eigen kindjes op een leuke manier het alfabet te leren. En verzamelde we ook al eens – op het moment dat die nog niet zo eenvoudig te verkrijgen waren  – onze favoriete Nederlandse ABC posters . Vandaag is het weer tijd voor een nieuw rijtje, want onze favoriete illustratoren hebben niet stil gezeten en er zijn weer heel veel mooie alfabet posters bijgekomen.

abc poster nederlands, kinderkamer, illustratie, poster, print

ABC poster – De 19 leukste alfabet posters voor kinderen

Heel veel mooie ABC posters op een rijtje – je kunt ze eenvoudig online bestellen en in een enkel geval gratis aanvragen!

 

abc poster nederland alfabet, kinderkamer, illustratie, poster, print

* afbeelding via Psikhouvanjou *

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.