By 1 september 2014 Read More →

Herfst – seizoen poster

Speciaal voor dit kleurrijke seizoen hebben we een gratis poster herfst van Roodborstje. Download, print en hang hem op. Deze verdient wel een mooi plekje!

Alles is een beetje vroeg dit jaar, de herfst dus ook. Of zouden we nog een welverdiende nazomer krijgen? Wij kijken – hoe lekker we de zomer ook vinden – ook stiekem al een beetje vooruit naar de herfst.

Ellen van der Velden maakte opnieuw een mooie seizoenposter voor je. En alhoewel we je deze zomer beloofd hadden de astronomische kalender aan te houden, vinden we het vandaag eigenlijk een beter idee om toch de meteorologische kalender te volgen.

De herfst is er vast sneller dan we denken niet waar?!

Speciaal voor dit kleurrijke seizoen hebben we een gratis poster herfst van Roodborstje. Download hem hier, print uit en hang op. Deze verdient wel een mooi plekje!

Knutselen Herfst

Gratis poster Herfst DOWNLOAD -> Herfst seizoen poster

Deze #moodkidsposter kun je downloaden en uitprinten. Hang jij hem thuis op? Wij zijn reuze benieuwd. Plaats op social media je foto met de hashtag #moodkidsposter. Wanneer je deze hashtag gebruikt kunnen wij hem altijd vinden.

Meer over illustrator Ellen van der Velden – Roodborstje

Naast geboortekaartjes en prints ontwerpt Ellen ook behang voor op de kinderkamer.

behang babykamer roodborstje

Voordelen van dit behang:

  • Verkleurt niet! UV-inkt geprint dus zeer hoge kwaliteit.
  • Schoonmaken! Afneembaar met een licht vochtige doek.
  • Stijlvol! Het behangpapier is stevig, zacht en heeft een mooie matte, natuurwitte uitstraling.
  • Mooi! Je kunt hier een combinatie maken van geboortekaartje en bijpassend behang!

behang babykamer roodborstje ellen

Wil jij op de nieuwe babykamer iets unieks en bijzonders hebben aan de muur? Dan moet je echt even een kijkje nemen bij de collectie behang van Roodborstje.

www.roodborstje.eu

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>