By 2 februari 2015 Read More →

WINTER – seizoen poster

seizoensposter WINTER poster download

Deze prachtige WINTER seizoen poster wordt je aangeboden door Roodborstje.

De mooie seizoensposters, jawel je leest het goed: posterS (!) – alle seizoenen * ontvang je van ons steeds een uniek exemplaar – zijn speciaal voor jou en mij bedacht en ontworpen door Ellen van der Velden van Roodborstje.eu.

Je kunt de seizoen posters gratis downloaden. Hieronder lees je meer over het werk van deze Nederlandse illustrator.

* seizoenen volgens de astronomische kalender!

–> DOWNLOAD gratis (!) : WINTER poster

Roodborstje – illustrator Ellen van der Velden

De geboortekaartjes, prints en behang van Roodborstje zijn met de hand getekend doorEllen van der Velden. Ellen is illustratrice afgestudeerd aan AKV Sint Joost en ging tijdens haar zwangerschappen natuurlijk aan de slag voor haar eigen kindjes. De ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes en andere bosfiguurtjes bleven komen. Ellen tekende en tekende. Met het groeien van haar buik groeide ook de collectie. Inmiddels is Ellen moeder van 2 zoontjes (Stan en Chris) en 1 dochtertje (Guusje).
Spreken de warme kleuren en de originele tekeningen van Roodborstje je aan, neus dan even door de collectie. Wil je even voelen en snuffelen aan een papieren versie, vraag dan een proefkaartje aan. Je zult dan ervaren hoe gedetailleerd de tekeningen zijn en hoe mooi de kaarten zijn afgewerkt. Het stevige en natuurlijke ‘Gmund Original’ papier versterkt de bijzondere kleuren en geeft extra gewicht aan jullie aankondiging!
Laat het nieuws van je pasgeboren kindje de wereld in vliegen met Roodborstje.
Lieve en originele geboortekaartjes.
[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>