By 8 december 2018 Read More →

Knutselen voor kerst

Het is vandaag weer zaterdag. Eigenlijk tijd voor onze top 5 repins van deze week, maar deze maand ga ik het een klein beetje anders doen. De aankomende weken ga ik de populairste pin van kerst met je delen. Deze week alle DIY´s. Oftewel knutselen voor Kerst.

We hebben de populairste DIY’s voor je op een rij gezet. Zit er niks van je gading bij? Kijk dan ook nog even hier. Je vindt hier alle Kerst gerelateerde artikelen bij elkaar!

Knutselen voor kerst

# Alternatieve kerstboom

Van blog homelisty pinden wij deze alternatieve kerstboom. Krijtverf op de muur en tekenen maar. Meer alternatieve kerstbomen vind je hier.

Geen zin in een kerstboom? Deze alternatieve kerstboom is wellicht wel wat voor jou!

# Een mooie raamtekening voor Kerst

Liza maakte deze leuke raamtekening voor Kerst (met een gratis printable) waarmee jij of je kind met een krijtstift makkelijk deze tekening op het raam kan maken.

Maak met krijtstift een leuke raamtekening voor kerst. En met de gratis download van Liza enorm makkelijk om te maken. Leuk voor je kids om te doen! Download de printable van deze raamtekening gratis hier.

# Leuke kerstcadeaus inpakken

Blog Babyccinokids deelde een leuke DIY voor zelfgemaakte cadeaupapier en een kerstlabel. Super simpel en super cute. De uitleg vind je hier.

Op een makkelijke en leuke manier zelf cadeaupapier en labels maken voor kerst

# Kerstboom van papier knutselen

Op blog Krokotak  knutselden ze deze leuke kerstbomen van karton en papier. Niet zo ingewikkeld en het effect is erg leuk!

Knutselen voor kerst: maak een kerstboom van papier

# Kersthangers maken van papier

Wimke maakte voor ons papieren kerstbomen. Het vouwen van deze kerstballen lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Als je één hebt gemaakt, gaan de volgende kersthangers vanzelf. Succes!

Het vouwen van de kerstballen van papier lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Als je één hebt gemaakt, gaan de volgende kersthangers vanzelf. Succes!

Kijk ook hier voor nog meer knutselen voor Kerst inspiratie

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst, zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.