By 6 december 2013 Read More →

Kersthangers vouwen: origami kerstballen voor in de boom

Nog even en hij kan weer in de kamer, de kerstboom!

Het vouwen van de kerstballen van papier lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Als je één hebt gemaakt, gaan de volgende kersthangers vanzelf. Succes!
Kerstballen van papier. Maak / vouwe ze zelf heel eenvoudig met de stap voor stap fotobeschrijving. Voor je het weet heb je boom vol zelf gemaakt kerstballen.

Je hebt dus nog heel even de tijd om een paar van deze gave kersthangers te vouwen! Want er is natuurlijk niks leukers dan een kleurrijke boom vol met eigengemaakte hangers! Met liefde gemaakt.

Het vouwen van de kerstballen lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Als je één hebt gemaakt, gaan de volgende kersthangers vanzelf. Succes!

> Bekijk hier ook onze andere kerst do-it-yourselfs

origami kerstornament vouwen

Kersthangers vouwen doe je zo!

  • 2 velletjes origamipapier (15 x 15 cm)
  • dubbelzijdig tape
  • draad
  • kraaltjes

Hoe moet het?

Volg stap voor stap de foto’s van de fotoserie hieronder. Simpel als wat!

origami kerstornament vouwen

Even doorvouwen en de boom hangt in no-time vol met zelfgemaakte kerstornamenten!

De kerstboom versieren is een leuk klusje. Ga je dat dit weekend doen? Dan heb je nog even tijd voor kersthangers vouwen. Leuke origami papieren kerstballen DIY.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.