By 13 december 2013 Read More →

Maak je eigen kerstkussen!

Om je eigen kussen te stempelen kun je zelf een stempel gutsen. Je haalt een gutsensetje bij de hobbyzaak of besteld hem via internet en neemt een platte gum. Teken een kerstboompje, rendier, kerstster of ander kerstitem met pen op het gum. Zo guts je in no-time eigen stempel!

Let op: altijd van je af gutsen en begin met de kleinste gutsjes.

Ik maakte deze kerstboomstempel zelf. Maar je kunt het jezelf ook nog gemakkelijker maken en een leuke kerststempel kopen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

 

diy kerst kussen stempelen

Wat heb je nodig:

  • gutsenset
  • gum (of kant en klaar stempel)
  • voorbeeld van kerstboom
  • stempelkussen (voor op textiel)
  • kussenhoes
  • strijkbout

Zo ga je te werk:

Strijk je kussenhoes glad. Stempel het patroon op het kussen. Wanneer je klaar bent strijk je over het patroon op de heetste stand (om de afdrukken te fixeren). Af laten koelen en klaar!

Je kunt natuurlijk ook een theedoek stempelen of een t-shirt, legging, lakens, dekbedden… Veel plezier!

diy kerst kussen stempelen

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.