Bij Kerstmis hoort sneeuw, die maken we dus maar zelf..

Het zit er bijna op; de kerstboom staat, het huis is versierd en de boodschappen zijn gehaald. Nog even een allerlaatst cadeau versieren. Misschien ben ik wel een beetje te ver gegaan met het versieren van dit pakje, maar bij Kerstmis hoort sneeuw!

kerst cadeau versieren

Zelf een kerst cadeau versieren

Je hebt hiervoor nodig: een stuk wit karton, witte watten, lijm en allerlei kleine kerstspulletjes (heel handig zijn die kleine wenspoppetjes die je op het moment ziet)

En zo maak je een sneeuwlandschap op een pakje:

  • verpak allereerst het cadeau met leuk papier
  • maak van het witte karton een ovale vorm die goed past op het pakje en beplak deze met stukken watten (het beste resultaat krijg je door in 2 lagen de watten op het karton te plakken)
  • de kerstboompjes maakte ik van papier, maar ook een takje echt kerstgroen zou het goed doen
  • maak nu eerst een leuke compositie van alle spulletjes die je hebt verzameld en plak dan pas definitief vast met voldoende lijm, laat héél goed drogen!

Ik wens jullie allemaal fijne kerstdagen met familie en vrienden, maak er iets moois van!!

Denise Beckand van www.becolorand.nl

pakjes versieren voor kerst

[ssba]
Posted in: Kerst, zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand