40 diy ideeën met Kruidvat artikelen

Er zijn van die winkels waar iedereen weleens komt. Kruidvat is er daar één van. Dikke kans dat jij net als wij een rode voordeelkaart in je portemonnee hebt zitten. Want iedereen houdt van voordeel, toch? Kruidvat bestaat dit jaar 40 jaar. En wij werden gevraagd daar iets ludieks voor te bedenken.

Iedereen houdt van voordeel. Ja dat is waar. Maar iedereen houdt ook van do-it-yourself, onze lezers in ieder geval! riepen wij heel hard. Dus zochten en vonden we 40 leuke (en betaalbare) zelfmakers met Kruidvat producten. De meest leuke en feestelijke do-it-yourself’s hebben we voor je verzameld, want 40 jaar, dat mag gevierd worden! Hier komen ze:

#1 Handen wassen wordt een feestje met dit gepimpte zeeppompje!

#2 Natuurlijk kun je ook een mooie foto’s van je kind uitprinten bij de fotokiosk en lamineren en deze gebruiken in het zeeppompje. Een foto waar je kind onderste boven opstaat geeft een leuk effect!

#3 Zelf XXL- bellenblaas maken van glycerine en Kruidvat afwasmiddel.

#4 Van een lege fles shampoo (kies een kleurtje dat je leuk vindt) kun je een telefoonhouder maken.

#5 Of je maakt van een lege plastic fles een pennenmonster.

#6 En wat dacht je van deze flessen bootjes? Heel eenvoudig zelf gemaakt van lege shampoo of doucheschuimflessen.

diy kruidvat flessenboot

#7 Regelmatig heeft Kruidvat Playmobil in de aanbieding, een prima moment om de leukste poppetjes te scoren, ze aan te vullen met kringloop vondsten den deze Playmobil klok te maken.

#8 Binnenkort heeft Kruidvat weer glitterpotjes. Welk meisjes, groot of klein, wil er nu geen glitterhaar met een feestje? Precies! Met een potje glitters en Kruidvat gel maak jij een feestelijk kapsel!

#9 De dag- en nachtcreme van het Kruidvat huismerk zit in hele schattige kleine glazen potjes. Heel erg leuk om deze nadat ze leeg en schoongemaakt zijn, te verfraaien en te gebruiken als schatten- of tandendoosje.

#10 Met de gekleurde potloden kun heel eenvoudig een afscheidstraktatie maken voor de peuterspeelzaal of kinderopvang.

>>Ben jij ook #voordeelfan? Vertel het via deVoordeelfan Facebook App van Kruidvat en maak kans op 1 minuut gratis winkelen en als je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart hebt, worden dat zelfs 2 minuten!

#11 Een Anni Rolfi hemd kun je zelf heel eenvoudig bedrukken via deze methode.

#12 Heb je een kinderfeest waar ook gesminkt wordt? Laat de kinderen hun ogen dichtknijpen en blaas voordat de smink droog is wat glitters (binnenkort weer verkrijgbaar) op het gezicht. Stralen dat ze doen!

#13 Een super snelle DIY: haarelastiekjes nog leuker maken met trimlijn, lint of wol. Kruidvat verkoopt heel veel verschillende elastiekjes die daar geschikt voor zijn.

#14 Natuurlijk kun je een haarelastiek ook pimpen door er een fraai randje aan te haken. Hydi legt je hier uit hoe dat moet.

#15 En nu we toch zo lekker bezig zijn met, deze stiekjes met pompoms kun je ook zelf maken en dat is eenvoudiger dan je denkt lees maar.

#16 Een saai notitieboekje pimp je tot een prachtexemplaar met de nagellakjes van Essence of Catrice.

diy kruidvat notitieboek  

#17 En als we toch bezig zijn met mooie lakjes, gebruik er dan straks in de herfst een paar om eikels mee te kleuren of om gezichtjes te maken op kastanjes.

#18 Met een boor ga je een stuk hout te lijf. Staan die kleurtjes daar eens mooi te pronken!

#19 Met flokfolie vrolijk je de hempjes van Anni Rolfi heel snel op. Wat dacht je van dit confetti shirt?

>> CHECK OOK onze Instagram feed en maak kans op een minuut gratis winkelen bij Kruidvat!

#20 De zelfmakers met watten zijn eindeloos. Vooral in de Decembermaand zul je hier plezier van hebben. De eigen merk watten zijn een betaalbare keuze om bijvoorbeeld een kerstkrans mee te maken.

#21 En watten met een beetje water zijn heel geschikt om er waterkers op te laten groeien.

diy kruidvat waterkers watten diy

#22 Of je gebruikt de wattenstaafjes om creatief mee aan de slag te gaan.

#23 Misschien wist je het nog niet maar bij Kruidvat Foto kun je veel verschillende foto boeken laten afdrukken. Het enige dat je zelf moet doen is kiezen wat er in komt.

>> KLIK HIER voor de actuele aanbiedingen voor Kruidvat Foto

#24 Herinner je deze DIY instagrammagneetjes nog? Die kun je ook maken van de Polaroid style prints welke je bij Kruidvat Foto kunt laten drukken. Lekker retro!

#25 Of je maakt een handige familieplanner met je allermooiste foto’s.

#26 Een DIY agenda die je het hele jaar kunt gebruiken (ook met Kruidvat Foto).

#27 Of kijk eens bij de andere foto ideetjes van Kruidvat Foto.

diy kruidvat foto

#28 Zelf een luiertaart maken met Kruidvat luiers is heel eenvoudig én voordelig.

#29 Wanneer je iets leuks met luiers wilt maken voor een pasgeboren jongetje dan is deze luiergitaar een fraai alternatief voor een luiertaart. De Kruidvat luiers zijn een betaalbaar product hiervoor, bovendien worden ze door heel veel ouders gebruikt voor hun kindjes.

>> LEUK OM TE WETEN! Kruidvat viert feest met jou. Al 40 jaar hebben ze alles voor jouw persoonlijke verzorging en gezondheid. Al 40 jaar elke week de voordeligste en verrassendste aanbiedingen. En omdat ze jarig zijn, verrassen ze je dit jaar met nog meer spraakmakende aanbiedingen waar je wel voor naar de winkel moet komen!

#30 Of laat je inspireren door deze luierkrans voor op de voordeur? Ziet iedereen direct dat er achter deze deur een klein babytje ligt te slapen. Kaartje erbij “Sst hier slaapt een kindje, niet op de bel drukken!” en de jonge ouders zijn vast blij met je kraamcadeau.

#31 Of dit onwijs schattige luierwiegje waar je naast luiers ook enkele hydrofielluiers in verstopt.

#32 Een romper bedrukken blijft altijd een feestelijk en uniek kraamcadeau.

#33 Van een spons maak je heel snel dit spons-spel voor warme dagen.

#34 Van schuursponsjes maak je leuke ijsjes om mee te spelen.

#35 Of je maakt met sponsjes een leerzame puzzel.

#36 Bij een feestje hoort feestkleding, deze vlinderstrik, gemaakt van een spons, is wel erg feestelijk!

siy kruidvat vlinderstrik

#37 Deze cowboy hoedjes maak je o.a. met Rolo en Chips (beiden te koop via Kruidvat), zijn ze niet enig?

#38 En jawel, er kan zelfs gebakken worden met producten die bij Kruidvat te koop zijn. Deze rolo koekjes zijn om te smullen.

#39 De rolo havermout repen zijn een feestje voor iedere lunchtrommel of DutchBento.

#40 En op nummertje 40 komt misschien een DIY van jou! Vind jij het leuk om met ons mee te pinnen en op zoek te gaan naar leuke DIY’s gemaakt van Kruidvatproducten? Volg ons 40 DIY’s met Kruidvat producten Pinterest bord en laat op deze pin een reactie achter. Dan voegen we je toe en pinnen we samen!


Pinterest 40 DIY’s met Kruidvat producten

Op ons Pinterest board ’40 DIY’s met Kruidvat producten’ vind je alle zelfmakers heel overzichtelijk naast elkaar. Daar vind je ook alle links naar de uitleg op andere blogs als een DIY niet door onszelf gemaakt of bedacht is. Wil je mee pinnen of heb je zelf een DIY gemaakt met een Kruidvat product? Laat op deze pin een reactie achter en pin mee!

[ssba]
Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.