Baby cadeautje maken: pimp je babyromper #diy

Wij naderen de veertig, dus in onze vriendengroep wordt het qua baby’s steeds rustiger. Eigenlijk jammer, want nu Job wat ouder wordt, is er voor hem niks leuker dan zelf een babycadeautje maken en geven. Apetrots overhandigt hij zijn zelfgemaakte cadeau aan de kersverse ouders. Onderstaand cadeautje heeft hij veel gemaakt. Succes verzekerd!  

En het leuke is, zodra je kind een stift kan vasthouden, kun je dit al maken. Let wel even op met knoeien. Want het is natuurlijk een beetje jammer wanneer de kleding van je kind ook onder de textielstift komt…

Wat heb je nodig?

  • babyromper
  • textielstiften (het liefst een beetje felle kleuren)
  • stukje karton
  • strijkijzer/strijkplank

Hoe pimp je de babyromper?

In principe kun je je kind natuurlijk alles laten tekenen op de romper. Om het toch een beetje strak te houden, maken wij voor de meisjes een ketting en voor de jongen een stropdas of vlinderstrik. Na die tijd even strijken om te fixeren en klaar!

DIY kraamcadeau romper, baby cadeautje maken

baby cadeautje maken

Je kunt de babyromper leuk verpakken in een weckpot. Mooi lintje er omheen met een grappig kaartje eraan en klaar. Of kies ervoor om het cadeau te geven met onze diy babyklerenhanger. Kies je hier voor de kant en klare rietjes met eendjes van de Action, dan ben je echt in no-time klaar.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.