By 25 oktober 2014 Read More →

DIY playmobil klok

Cadeautjes bedenken voor jongens blijf ik als meisjesmoeder best lastig vinden. Je wilt toch met een origineel kado voor de dag komen en niet het zoveelste plastic prul naar binnenschuiven. Maar wellicht ga ik daar de mist al in, en vinden jongens (en meisjes!) dat soort kadootjes stiekem toch echt leuker. Geen idee. Ik geef waarschijnlijk ook gewoon graag iets wat ik zelf leuk vind om te geven. Dus maakte ik een playmobil klok voor op een stoere jongenskamer.

Zo’n playmobil klok dat vindt toch ieder jongetje wel leuk?

playmobil DIY klok maken

Nodig voor een DIY playmobil klok:

  • 12 playmobil poppetjes (tip: kijk ook eens bij de kringloopwinkel of rommelmarkt!)
  • secondelijm
  • kant en klare oude klok
  • verf (ik koos voor krijtbordverf)

klok maken kinderkamer

Zo maak je zelf een playmobil klok:

Schilder je klok in een gewenste kleur en laat drogen. Ik koos voor krijtbord verf waar je eventueel later zelf cijfers op kunt schrijven. Schilder de klok evt. nogmaals als de verf nog niet goed dekt en laat weer drogen. Zoek 12 playmobil poppetjes uit en lijm ze met secondelijm op de plek waar normaal de uurgetallen staan (zorg er wel voor dat de wijzers kunnen blijven draaien). Laat drogen.

Klaar is je originele cadeautje voor op de kinderkamer!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.