By 22 augustus 2014 Read More →

Confetti Shirt

Sinds kort heb ik flockfolie ontdekt. Wat is dat handig spul. In no-time geef je net dat beetje extra’s aan je witte zomerhempjes, kussenhoezen en poppenkleertjes. Ook de kleding van de meisje moest er aan geloven. Ik had we zin in een beetje feest op de shirts. Ik strooide wat confetti 🙂

confetti shirts maken

Zelf een confetti shirt maken ? Dit heb je nodig:

  • witte shirts
  • vrolijke kleuren flockfolie (online verkrijgbaar via Noeks.nl)
  • perforator
  • strijkbout

how to confetti shirt diy

En zo ga je te werk:

Perforeer genoeg bolletjes confetti. Handig is om eerst de plastic laag van de folie te halen. Leg dan de confetti waar je ze graag op het shirt wilt (met de goede kant naar boven leggen). Zet de strijkbout op de warmste stand en strijk voorzichtig, met het puntje over de confetti. STUK VOOR STUK. Druk het punt van de strijkbout ongeveer 3 seconden op de confetti, (zonder een beschermdoek ertussen) anders blijft de confetti niet goed plakken.

Tadaa, klaar is je confetti shirt !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.