By 23 oktober 2018 Read More →

Monster uitnodiging voor een monster feestje

Vorige week schreef ik al over de monster traktatiedoos, die Zara samen met mij maakte voor haar verjaardag. Vandaag vertel ik je over de monster uitnodiging die we hebben gemaakt. Volgende week geef ik je ook nog een overzicht van hoe ik het monster kinderfeestje heb georganiseerd.

Deze uitnodiging is erg leuk om samen met je kind te maken. Begin op tijd, om je kind de rust en ruimte te gunnen om ze zelf te maken. En je kan natuurlijk altijd een handje helpen. Jij kunt ook zelf de monsters maken en ze je kind laten inkleuren.

Bij een monster kinderfeestje hoort natuurlijk een monster uitnodiging. Jasmijn legt je stap voor stap uit hoe je deze leuke uitnodiging zelf maakt.

Monster uitnodiging maken

Wat heb je nodig?

  • witte A4 Papiertjes (per kind dat je uitnodigt heb je één vel nodig)
  • grote enveloppen (per kind dat je uitnodigt heb je één envelop nodig)
  • stiften of kleurpotloden
  • pen
  • geduld en wat fantasie

Zo maak je de monsteruitnodigingen

stap 1: Neem je A4 vel en vouw deze (in de lengte) met twee vouwen in drie delen. Dit zijn hulplijntjes bij het tekenen. Ik leg het je uit.

Bij een monster kinderfeestje hoort natuurlijk een monster uitnodiging. Jasmijn legt je stap voor stap uit hoe je deze leuke uitnodiging zelf maakt.

Stap 2: Zorg dat het middelste gedeelte dichtgevouwen is. Teken nu een lieflijk monster aaneengesloten op het bovenste en onderste deel.  Maak de bovenkant van de mond tegen de vouwlijn van het verborgen gedeelte aan zit.

Stap 3: Vouw het vel open en verleng nu de mond. Maak de tekening wat enger en vul hem aan met wat engs als bloed, hoektanden of neon slijmdruppels. Verleng ook de vacht. Kleur en versier het monster hoe je wilt. Je kunt ook, zoals wij deden een gedeelte in de mond vrij houden, om daarin te schrijven ‘uitnodiging voor het Monsterlijke feestje van …(naam van je kind)’.

Stap 4: Aan de achterkant schrijf je dan de uitnodiging zelf, stop ze in grote enveloppen en ze zijn klaar om uit te delen en de feestgangers in spé.

 

Zara laat je in deze korte video zien hoe de uitnodiging werkt. Je snapt een hele trotse dame. En deze moeder ook! 😉

Veel plezier met maken!

Ga je deze uitnodiging ook zelf maken? Post je creatie op je social media en gebruik de #moodkidsnl en #moodkidsdiy. Maandelijks geven we iemand een cadeautje voor de leukste post op social media.

Nog meer kinderfeestje inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een kinderfeestje, traktatie of uitnodiging? Kijk dan hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Feest, Kinderfeestjes

Auteur:

Jasmijn woont samen met haar twee (b)engeltjes van kinderen in het sfeervolle Baarn. Ze is gek op van alles: vintage, rommelmarkten, dansen tot bordspelletjes en computerspelletjes, lezen, reizen en nog veel meer. Jasmijn heeft een passie voor alles wat er in en om de keuken gebeurt, een Foodie in hart en ziel. Als het eten nog niet op is, dan heeft ze het al over het maken van nieuwe dingen.