By 15 april 2015 Read More →

Zo vier je een geslaagd Frozen feestje

Let it goooo! Let it goooo! Onze Frozen-prinses Frauke zingt dit luidkeels mee! Volgende zomer wordt ons prinsesje 3 jaar! Dat verdient uiteraard een feestje helemaal in het thema waar ze momenteel dol op is: FROZEN! De pruik heeft ze al, nu de rest nog! De voorbereiding van haar verjaardagsfeestje begint nu al met deze 5 onmisbare DIY-tips:

Ideetjes voor een Frozen feestje :

frozen feestje tip 2

1. Zelfgemaakte Elsa & Anna capes via het blog You are my Licorice

feestje frozen

2. Organiseer een kasteel photo booth helemaal zodat alle ridders en prinsessen een onvergetelijke herinnering hebben via hsitarzewski.blogspot.be

frozen feestje tip3

3. Self made Frozen dancing ribbons gemaakt door het blog  enjoy the learning journey

frozen feestje tip4

4. Zelfgemaakte Frozen cupcakes via Time 2 save workshops.

frozen festje tip5

5. Een zelfgemaakt toverstokje van Fancy Little Things voor elke aanwezige!

Extra feesttip: Op de officiele website van Disney Frozen vind je nog meer activiteiten voor een leuk Frozen kinderfeestje.

frozen feest ideeen

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.