By 9 september 2014 Read More →

10 DIY tips voor een geslaagd dinofeestje

Vorige week werd ons zoontje Kobe 4 jaar! Dat verdiende uiteraard een feestje helemaal in het thema waar hij momenteel dol op is: DINO’S! De voorbereiding van zijn verjaardagsfeestje begon met deze 10 dinosaurus DIY tips die zeker niet mochten ontbreken.

Ideeën dinofeestje Kinderfeest DINO ideeen

Ideeën dinofeestje

  1. Dinostaarten voor alle kindjes
  2. Zelfgemaakte dinosauruscake
  3. Heel veel leuke dino-activiteiten zoals kleine mensenvoetjes meten met grote dinopoten
  4. Dino t-shirts flocken voor Mommysaurus en Daddysaurus
  5. Tafelversiering met plastic dino’s, stenen en eieren
  6. Zelfgemaakte dinovoeten
  7. Traktaties van lege potten met plastic dino’s gevuld met eitjes
  8. Een dino watermeloen gevuld met vers fruit
  9. Organiseer een leuke dino photobooth met de genodigden
  10. Zorg voor leuke dino activiteiten zoals fossielen zoeken

dinofeestje tips

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kinderfeestjes, Thema

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.