By 17 februari 2015 Read More →

Indianen Feestje

Volgende maand wordt mijn dochter 6 de voorbereidingen voor haar kinderfeestje zijn dus al in volle gang. Met andere woorden we hebben een thema bedacht ; dit jaar wordt het een bosfeestje (waarover later ongetwijfeld meer). Vorig jaar hield ze een indianenfeestje.

Indianenfeestje Uitnodiging

Er kwamen indiaan uitnodigingen die Eefje voor me maakte. En toen begon het feest. Want zelf de uitnodigingen schrijven voor je verjaardag, is natuurlijk al het begin van je feestje. Heel secuur werden alle namen geschreven en werden de veertjes geplakt. Trots als een pauw toen ze klaar waren, maar oh zo verlegen bij het uitdelen. De voorpret was begonnen.

uitnodiging indiaanfeest

Kadootje -> Je kunt deze indianenfeest uitnodiging uitprinten als je dat leuk vindt en gebruiken voor het themafeestje van jouw kind.

Indianen Traktatie

Geheel in Indianen stijl werd er op de verjaardag zelf getrakteerd op school. Lekker praktisch kozen we voor een snelle, lekkere en ‘gezonde’ traktatie die er leuk uitzag.

traktatielabel indiaan

Kadootje -> Je kunt deze indianen traktatie download uitprinten als je dat leuk vindt en gebruiken voor het indianen feestje van jouw kind. De download was eigenlijk bedoeld voor cupcaketoppers maar wij gebruikte ze als sluitstickers.

Indianen feestje Activiteiten

Voor het feestje maakte ik stokpaarden voor alle indiaantjes die uitgenodigd waren. Ze hebben er heerlijk mee gespeeld buiten. We hadden geweldig geluk met het weer, want wie verwacht er nu dat je medio maart de kinderen moet insmeren en buiten waterijsjes kunt eten?

Het stokpaard mochten de indiaantjes natuurlijk mee naar huis nemen. Van sommige kids weet ik dat het nog in hun kamer staat om zo nu en dan mee te spelen. Super leuk!

indianen feestje activiteiten

Verder maakte ik snelle veren tooien voor alle kids en mochten ze zelf o.a. totemstokken maken. Totemstokken zijn (zelf-) gevonden stokken uit het bos, die de kids mochten versieren. We stempelde geluksstenen en maakte schattentasjes (vergelijkbaar met deze die Liza maakte), waar die stenen dan weer in konden. Daar waren ze even zoet mee. Even ;-). Want wat kinderen vooral willen – ook op een feestje- is gewoon lekker spelen met elkaar en dat deden ze.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.