By 12 februari 2014 Read More →

Originele Kindertraktaties voor meisjes

Zit je met je handen in het haar omdat je geen originele kindertraktatie kunt vinden voor de verjaardag van je dochter? Relax mama! We hebben de leukste traktaties voor meisjes voor je op een rijtje gezet. Gezonde traktaties (want steeds meer scholen kiezen voor gezond trakteren) en mierzoete kindertraktaties waar de hele klas van gaat stuiteren 😉

kindertraktaties meisjes traktaties

Kindertraktaties meisjes

Meisjes houden vaak van prinsessen, dansen, vlinders en bloemen. En als we eerlijk zijn zit je met de kleur roze als snel goed. Hieronder een aantal traktatie suggesties met kant en klare gratis downloads. Hoe makkelijk wil je het hebben?!

Samen een traktatie uitkiezen en maken is natuurlijk nog leuker. Dus vraag je dochter of ze naast je komt zitten en kies samen de leukste traktatie uit. Wil je samen nog even verder zoeken? Bekijk dan ook eens de andere trakteren artikelen.

We wensen je alvast een fijn feest toe!

PS. Zoek je een traktatie voor je zoon? We hebben ook Traktaties voor jongens!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Trakteren

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.