By 22 mei 2013 Read More →

Een gezonde traktatie, is dat wel leuk?

 Bij een gezonde traktatie staat je kind misschien niet te springen van enthousiasme.  Hier een rijtje gezonde traktaties die wel leuk zijn!

Als je kiest voor een gezonde traktatie staat je kind misschien niet te springen van enthousiasme. Snoep, een cupcake of een zakje chips gaat er bij de meeste kinderen wel in. Dat soort traktaties zijn door kinderogen gezien vaak al feestelijk zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Lekker makkelijk dus! Wij snappen die keuze wel, gemak dient de mens, en wij drukke moeders hebben wel wat beters te doen dan uren bezig te zijn met een traktatie.

Maar laat je door tijdgebrek niet weerhouden om voor een gezonde traktatie te kiezen.  Een appel, mandarijn of iets anders gezonds, klinkt misschien niet direct heel feestelijk. Maar….  als je ze opleukt met de traktatie labels van Traktatieklets! trakteert jouw kind opeens op een momentje lol in de klas! Dat is dubbel gezond.

gezond trakteren is leuk met traktatieklets

Over Traktatieklets!

Kies een lekkernij. Zelfgemaakt of zelfgekocht. Het liefst gezond. Knoop, plak of prik een label aan je traktatie, zo trakteer je op een momentje lol in de klas! Op de voorkant vul je de naam en leeftijd van de jarige in. Op de achterkant staat op ieder label een half dier (3-6 jaar) of een verschillende vraag (6-12 jaar). Dat wordt niet alleen smullen maar ook lachen!

Traktatieklets! Is een product van Gezinnig.

gezond trakteren is leuk met traktatieklets

gezond trakteren is leuk met traktatieklets

Fijne gezonde(-re) traktaties die je eenvoudig en snel kunt maken zijn bijvoorbeeld:

Heb jij ook een gezonde traktatie tip voor ons? Deel hem dan!

Over Traktatieklets!

Kies een lekkernij. Zelfgemaakt of zelfgekocht. Het liefst gezond. Knoop, plak of prik een label aan je traktatie, zo trakteer je op een momentje lol in de klas! Op de voorkant vul je de naam en leeftijd van de jarige in. Op de achterkant staat op ieder label een half dier (3-6 jaar) of een verschillende vraag (6-12 jaar). Dat wordt niet alleen smullen maar ook lachen!

Traktatieklets! Is een product van Gezinnig.

Over Traktatieklets!

Kies een lekkernij. Zelfgemaakt of zelfgekocht. Het liefst gezond. Knoop, plak of prik een label aan je traktatie, zo trakteer je op een momentje lol in de klas! Op de voorkant vul je de naam en leeftijd van de jarige in. Op de achterkant staat op ieder label een half dier (3-6 jaar) of een verschillende vraag (6-12 jaar). Dat wordt niet alleen smullen maar ook lachen!

Traktatieklets! Is een product van Gezinnig.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>