By 12 februari 2014 Read More →

Originele traktaties voor jongens

Wij zijn dol op feestjes! Zeker als het een kinderfeest is. Want wie is er nu jariger dan een kind? Jij bent waarschijnlijk hier gekomen omdat jouw zoon bijna jarig is. Alvast van harte! Hartstikke leuk natuurlijk zo’n jarig kind, maar oh jee, wat gaan we dit jaar nu weer trakteren ?  En moet dat nu echt een gezonde traktatie?

We hebben hieronder een aantal traktaties voor jongens op een rijtje gezet om je een eindje op weg te helpen. Gezonde traktaties maar ook ‘ongezonde’ kindertraktaties want het is ten slotte feest.

traktaties jongens kindertraktaties

Traktaties jongens

De meeste jongens zijn dol op auto’s, vliegtuigen, piraten, dieren en alles wat niet roze is ;-). Met onderstaande printables in jouw zoontje da bomb met zijn traktatie op zijn verjaardag. Hoe fijn is dat?!

Zo met deze traktatietips kun jij vast wel een leuke kindertraktatie maken.

Heb jij zelf nog leuke traktatietips voor jongens of meisjes? Deel ze dan op de Moodkids fanpage ! We wensen je alvast een fijn feest.

PS. We hebben ook een mooi lijstje kindertraktaties voor meisjes !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Trakteren

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.