By 22 juni 2012 Read More →

Hoera 4 jaar! ( + gratis traktatie printable )

Met dit vliegtuig wordt elke traktatie een feest. De omslag voor het flesje drinken maakt het extra leuk. Download, print en maak een geweldige traktatie. De printable en de werkomschrijving vind je op www.moodkids.nl

Vanaf zaterdag hebben wij een kleuter in huis. Boris wordt 4! Daar hoort natuurlijk een fantastisch feest bij. Dus we vroegen hem: “Wat wil je voor feest?” “Een schoolfeest. Met een vliegtuig. En Leeuwtje (zijn onzichtbare vriendje) moet erbij zijn.

Euhm ok, we vroegen erom 🙂

Het was eigenlijk best een goed idee, dat vliegtuig. Vooral voor een traktatie. We ontwierpen vliegtuigjes met vleugels van Lange Jannen en rozijntjes, als afscheidstraktatie op de peutergym en op het kinderdagverblijf. En we maakten een sleeve voor rondom drinkflesjes.

vliegtuig traktatie printvel

 

Helaas heb ik Leeuwtje niet goed getekend. Toen ik de illustratie liet zien keek Boris me aan alsof ik een goede grap maakte en zei:”Nee papa, dat is de vader van Leeuwtje, Leeuwtje ziet er toch heel anders uit!” Gelukkig vond hij het ook wel veiliger als de vader van Leeuwtje de piloot was, dus de traktatie is goedgekeurd!

Wil je de vliegtuigjes en/of de sleeves zelf ook gebruiken ? print dan de download uit.

Sleeve: Uitknippen en op een waterflesje plakken. Je kunt op de sleep de naam van de aanwezige kinderen schrijven, zodat ze hun flesje kunnen herkennen. En mee naar huis nemen natuurlijk.

Vliegtuig: Knip het vliegtuig uit. Vouw hem dicht en maak er een opening in voor de vleugels. Rol een Lange Jan of een doosje rozijntjes in gekleurd papier en schuif hem als vleugels door het vliegtuig. Vouw een langwerpig stuk papier dubbel zodat hij blijft staan, maak die als sleep vast aan het vliegtuig met je tekst, en je zoon / dochter is klaar om uit te vliegen 🙂

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Dit artikel is geschreven door een gastblogger. In het artikel staan een of meerdere links naar de betreffende blogger website. Klik er eens op en laat je inspireren!