By 12 mei 2014 Read More →

De leukste DIY sieraden voor kinderen

Zondag kreeg ik een heel mooi zelf gemaakt sieraad van mijn oudste dochter. Een ketting gemaakt van pasta. Happy mama! Ook op Instagram kwam ik verschillende mooie zelfgemaakte sieraden knutsels tegen die mama’s met trots zullen dragen. De gekleurde strijkkralen armbandjes die foodblogger Ellen van Made By Ellen cadeau kreeg van haar kinderen vond ik super mooi (hieronder zie je een foto en lees je hoe je ze samen kunt maken).

Nieuwsgierig ging ik op zoek naar andere leuke DIY sieraden voor kinderen. Vond ik er toch ook al heel veel op onze eigen site! Fijne DIY Sieraden die je kind (of jij) heel eenvoudig zelf kunnen maken. Budget vriendelijk, snel resultaat en mooi!

diy sieraden voor kinderen

De leukste DIY sieraden voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.