By 8 april 2014 Read More →

DIY Armband van restjes kleurig katoen en gordijnringen

DIY bracelet ideas, diy armband, maak zelf een armband van een gordijnring

Nodig:

  • Gordijnringen of oude armbanden
  • Restjes katoen of garen

De gordijnringen scoorde ik ooit op een rommelmarkt met het idee er gehaakte lijstjes van te maken. Maar toen ik de enorme lading restjes katoen zag die hier overal door het huis heen liggen, bedacht ik dat het leuk was die er omheen te wikkelen.

diy armband, maak zelf een armband van een gordijnring

Zo ga je te werk:

In het begin wikkel je het katoen over het beginnetje heen, daarmee zet je hem vast. Een nieuw begin wikkel je steeds onder de eigen draad door. Aan het einde trek je het eindje met een stopnaald door het katoen heen. Bij twijfel wil wat goede lijm ook helpen. Ideaal voor je restjes en een super vrolijk eind resultaat.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eliane Roest is een verse ZZP'er. Overdag heeft ze haar ene been in de social media zitten terwijl ze met het andere been creatieve producties uit de grond stampt. Om dit alles in evenwicht te houden, haakt zij zichzelf 's avonds in slaap.