By 7 april 2014 Read More →

DIY zomer kettinkjes

Weet je wat ik zo leuk vind aan het maken van diy’s voor Moodkids? Ik kan mijn creativeit elke twee weken zijn gang laten gaan. Komt nog eens bij dat ik een snelle, betaalbare  diy het fijnste vind om te bedenken. Omdat je nieuwe spullen maakt met de dingen die je al in huis hebt.

Nu is het zo dat ik voor mijn webshop stof enzo natuurlijk al heel veel materiaal voorhanden had, maar kijk maar eens goed om je heen. Met die kralen, schelpjes, mooie lintjes en koordjes, karton, noem maar op, kun je de prachtigste dingen maken.

Over mijn webshop gesproken; ik heb besloten om na 10 jaar stof enzo, 10 jaar bestellingen & pakjes versturen meer tijd vrij te maken voor andere leuke dingen. De shop blijft bestaan en wordt bestierd door iemand anders die altijd al een webshop als stof enzo had willen hebben.

Vanmiddag ga ik naar een feestje van mijn buurmeisje Elizabeth en ik heb voor haar een stel zomer kettinkjes gemaakt.

diy zomer kettinkjes, maak zelf makkelijke ketting, diy ketting, zelfmaker, schelpen, lint

Zomer kettinkjes maken:

Dit heb je nodig:

 • lint, koord en borduurgaren
 • deze omschrijving voor het maken van de vlechtjes kettingen
 • schelpjes met een gaatje erin
 • kralen, kwastjes van de fourniturenwinkel of ga zelf aan de slag met deze
 • je fantasie!

  diy zomer kettinkjes, maak zelf makkelijke ketting, diy ketting, zelfmaker, schelpen, lint

 1. Vlecht van de borduurgaren een koord. Doe er een kraaltje aan
 2. Vlecht van de lintjes een koord. Doe er een schelpje aan
 3. Bevestig aan een koord kralen en kwastjes
 4. Een mooi koordje met een prachtige schelp en klaar ben je

ps Kijk voor meer #diy ideeën op het pinterest board van Moodkids.

Liefs, Hydi van ohlalahydi

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.