By 5 november 2012 Read More →

NEON stars armband

tutorial gevlochten neon sterren armband

Dit Neon sterrenarmbandje heb je in een vloek en een zucht gemaakt en ziet er toch schitterend uit.

Wat je nodig hebt:

  • Borduurgaren in twee kleuren (ik gebruikte fluor geel en goud)
  • Sterrenkraaltjes
  • Knoopje voor de sluiting
  • Masking tape of plakband

Zo ga je te werk:

Knip van het borduurgaren vier gelijke delen van circa 80 cm. Vouw de draden dubbel en maak een knoop waardoor er een lusje ontstaat dat net over je sluitingsknoop past. Plak de knoop vast met masking tape en verdeel je draden in 3 gelijke delen om te vlechten. Vlecht een stukje en rijg dan een voor een de kralen in het vlechtwerk en vlecht door. Je kunt te kralen dicht op elkaar vlechten (zie beeld hieronder) maar ook op enige afstand zoals je ziet op het eindresultaat. Vlecht als je armband lang genoeg is de knoop in en vlecht nog een klein stukje door. Maak een knoop en voorzie de uiteinden eventueel nog van sterren die over zijn.

Klaar is je neon bracelet!

tutorial gevlochten neon sterren armband

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.