By 11 april 2014 Read More →

DIY Schelpenketting

diy met schelpen, schelpenketting, maak een ketting van schelpen

Nodig voor een DIY schelpenketting :

  • Schelp met gaatje
  • Paar kralen
  • Kleurig touwtje

Afgelopen weekend waren we de hele dag naar het strand. Pootje baden in de ijskoude zee, de nodige kuilen graven en natuurlijk schelpen zoeken. Hoe handig dat ik al een schelp met een gaatje erin kreeg van mijn dochter. Dat bracht mij meteen op het idee om hier met haar een ketting van te maken.

Een kleurig touwtje, wat hand geselecteerde kralen en klaar is de ketting.

diy schelpenketting, maak een ketting van schelpen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Eliane Roest is een verse ZZP'er. Overdag heeft ze haar ene been in de social media zitten terwijl ze met het andere been creatieve producties uit de grond stampt. Om dit alles in evenwicht te houden, haakt zij zichzelf 's avonds in slaap.