By 30 juli 2012 Read More →

Neon kralenarmband tutorial

Ik kwam op het DaWande Blog (wist je het al? ze komen eindelijk naar Nederland!) een hele leuke zelfmaker tegen van een hippie chique armband.

Ik had die armbandjes en tutorials al wel vaker gezien, maar hier stond zo’n duidelijke uitleg met tekst en foto’s bij, dat ik me er eindelijk aan gewaagd heb.

Met een paar houten kralen, een roze bloemen knoop, wat neon garen (o.a. te koop via stof enzo) en neon koord, maakte ik heel snel een zomer armbandje voor mijn dochter.

DIY neon kralen armband zelf maken

Eindelijk zomer! Wat is er nu leuker dan neon op een gebruinde huid!

Ga voor een duidelijke handleiding naar de blogpost van Viviane Koch op DaWanda Blog.

TIP: Geen zin om zelf te maken? Shop je neon armbanden voor jezelf of dochter bij Soos Jewellery. Sonja’s leren armbanden met fluor studs of lieve neon en stars armbandjes zijn super!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.