By 7 mei 2014 Read More →

TOP 10 DIY voor Moederdag

Wij mama’s zijn dol op zelfgemaakte kadootjes. Vooral op moederdag. Om je een eindje op weg te helpen – stuur deze TOP 10 gerust door naar iemand anders, papa bijvoorbeeld (!) – hebben we de 10 leukste DIY voor moederdag op een rijtje gezet. Zo zet je de kinderen met een beetje hulp zelf aan het knutselen voor moederdag.

 

top 10 ultiem moederdag cadeau, moederdag cadeau knutselen

TOP 10 DIY moederdag – het Ultieme moederdag cadeau

 

TIP 1: Versier mama’s slaapkamer met deze moederdag slinger en dat ontbijtje op bed smaakt vast nog veel lekkerder!

TIP 2: Hang je liefde voor mama aan de muur! Kies je favoriet uit de 3 gratis Mom posters met Quote of hang 1 van de 2 ik vind je liever dan lief posters op.

TIP 3: Heb jij een lief, klein kadootje gemaakt of gekocht? Verpak het dan in dit snoezige Moederdag kadodoosje.


LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

top 10 DIY moderdag

 

TIP 4: Vroeger maakt mama ze zelf voor haar mama, dit jaar krijgt mama ze van haar eigen kind: het Lieve Bonnendoosje voor mama ! Met tegoedbon voor 1 x afwassen etc.

TIP 5: Dit Lieve mama boekje kun je helemaal zelf invullen voor de allerliefste mama

TIP 6: Jouw mama is vast ook dol op bloemen en plantjes. Maak zelf een DIY plantenpotje of versier een Latte mok met een porceleinstift .

TIP 7: Is jouw mama ook zo veel aan het bellen? Dan is ze vast heel erg verrast als jij haar telefoontjes nog wat vrolijker maakt. Het enige wat je nodig hebt is een klein schaartje en een paar strijkkralen. En mama’s telefoon natuurlijk! Bead up that phone!

 

moederdag cadeau maken

 

TIP 8: Schrijf op reepjes papier lieve woordjes voor mama en vouw er lucky stars van. Stop te in een mooi potjes.

TIP 9: Op moederdag doe je mama een groot plezier door voor haar te koken! In plaatst van lieve aardbeiensoep kun je ook tomatensoep voor mama maken, met een beetje room schrijf je er een lieve boodschap in. Lekker broodje erbij en klaar ben je!

TIP 10: Lieve mama ik hou van jou! Soms is I just wanna say I love you al meer dan genoeg !

 

Moodkids wenst alle mama’s alvast een Fijne moederdag !
LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moederdag, zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.