By 27 april 2012 Read More →

Lieve mama – Knutselvriendenboekje voor jou en je moeder

Mama is natuurlijk de aller, allerliefste. Dat weten we allemaal. Maar soms zeggen of horen we dat gewoon te weinig of juist helemaal niet. Dit invulboekje van Uitgeverij Snor maken de woorden “ik vind je lief mama” overbodig of juist nog completer.

“Lieve Mama” is een leuk aandenken, waar je kind zelf in kan schrijven, mee kan knutselen, in kan tekenen en kan vertellen hoe het over jou als moeder denkt. Een soort vriendenboekje, maar dan net even anders. Want je bent als moeder natuurlijk niet een echte vriendin van je kind, jij bent mama. Super leuk bedacht weer door de meiden van Snor!

Ken je het boekje “Bedankt juf/meester*” nog? Nou dit invulboek is daar een beetje meet te vergelijken. Een ludiek geschenkje en het ultieme moederdag cadeau lijkt me. Mocht je dit boekje nu niet cadeau krijgen? Gewoon zelf aanschaffen! En vragen of je kind het als cadeautje invult. Een heerlijk presentje voor moeders!

Geschreven door Gerard Janssen, met illustraties van Petra Baan en natuurlijk ook met heel veel moois van je eigen kind!

Je koopt het invulboekje Lieve Mama… online bij Uitgeverij Snor.

lieve mama, uitgeverij snor, knutselboekje voor mama

Ssssssst….. niet tegen de papa’s vertellen, er komt ook een “Lieve Papa – knutselvriendenboekje voor jou en je vader” boekje uit het ultieme vaderdag cadeau natuurlijk! Je kunt als mama maar beter goed voorbereid zijn.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.