Moederdag Slinger

Op moederdag worden er natuurlijk zelfgemaakte knutsels en kado’s gegeven, maar laten we het ontbijtje niet vergeten! En hoe gezellig zou het zijn om ook de (slaap)kamer van je moeder een beetje te versieren?
Papa’s opgelet; deze DIY is super makkelijk en kunnen de kinderen (bijna) helemaal zelf!

moederdag slinger, hartjes, patroon, garland, papier, download, printable

Maak deze hartjes slinger ook voor het echte Moederdag gevoel!

Hoe maak je de Moederdag slinger?

  • Download de PDF en print het hartjes patroon papier op (dik) wit A4 papier uit.
  • Daarna draai je de vellen om en print je (willekeurig) de pagina’s op de achterkant uit. Misschien heb je mazzel en kan je printer dubbelzijdig printen.
  • Teken daarna een half hartje uit op dik papier (ik gebruikte een ansichtkaart). Dit halve hartje knip je uit en is je mal voor de andere hartjes.
  • Vouw de vellen papier dubbel en op de gevouwen rand leg je het halve hartje. Teken deze nu van boven naar beneden af op het papier.
  • Knip de halve hartjes uit en vouw ze uit, je ziet nu de hartjes vorm. Herhaal totdat je genoeg hartjes hebt voor een slinger.
  • Pak naald en draad en rijg de hartjes aan de draad.
  • Je slinger is nu klaar! Hang op waar je moeder hem goed kan zien!

LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

moederdag slinger, hartjes, papier, download, patroon, gratis

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.