Lieve Bonnendoosje voor mama

Vroeger maakte we met moederdag naast zelf gekleide asbakken (ja dat mocht toen nog gewoon en mijn moeder rookte niet eens! wisten wij veel) van die jampotten gevuld met tegoedbonnen voor mama. Echt het ultieme moederdag cadeau vind ik. Zo kreeg mijn moeder bonnen met tegoeden voor 1x afwassen, 1x afdrogen, 1x de hond uitlaten en nog veel meer klusjes die ik niet graag deed maar waar zij wel heel erg blij van werd (of in ieder geval net deed als of). Misschien maakte jij dat soort moederdag cadeautjes ook nog wel.

MoodKids maakte speciaal voor moederdag een Lieve Bonnen Doosje met tegoedbonnen voor mama. Een schattig cadeaudoosje, een vel met lieve tegoedbonnen die wij alvast voor je invulden, plus een vel met bonnen die je zelf nog kunt invullen. Voor al die lieve dingen die jij je moeder, vriendin of iemand anders gunt.

Je kunt het Lieve Bonnendoosje en de lieve bonnen voor mama gratis downloaden.

moederdag download

TIP: Ben jij een mama en lees je dit? Share deze blogpost dan snel met je man, vriend, kind of ander persoon die regelt dat jij dit jaar een fijne moederdag hebt.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.