By 3 september 2012 Read More →

Bead up your phone

Heb jij ook zo’n hekel aan die saaie draden? Met een paar kraaltjes ziet mijn telefoon er opeens een stuk gezelliger uit! Knip de beads met een klein schaartje door en druk ze op je telefoon draad. Easy Peasy

bead up your phone with beads

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.