Moederdag Kado doosje met Labels om zelf te maken

Het is weer bijna Moederdag!

Waar verras je haar dit jaar mee? Een mooi sieraad, chocolade of een lekker geurtje? Kids mogen ongetwijfeld aan de slag met papiermaché-kralen of rietjes-kettingen en die mogen natuurlijk mooi ingepakt worden!

Wij helpen jou (lees: papa en/of kids) graag een handje met deze gratis download van een kado-doosje met labels!

LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

Download het doosje en de labels hier, print en knip uit en pak er je liefste kadootje mee in voor Mama!

TIP! Voor de übermama’s onder ons hebben we ook 3 posters ontworpen, kijk maar!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.