By 14 april 2014 Read More →

TOP 10 DIY voor Koningsdag

Koningsdag is niet alleen een hele gezellige feestdag, het is voor veel kinderen ook een mooi moment om een extra zakcentje te verdienen. Geld verdienen op Koningsdag is leuk en vaak ook helemaal niet moeilijk, zeker als je het een beetje creatief aanpakt.

De meeste mensen bezoeken op deze dag wel een vrijmarkt en laten daar hun geld rollen. Met deze 10 leuke, eenvoudige zelfmakers voor kinderen rolt dat geld vast jouw kant op!

10 snelle zelfmakers om als kind geld te verdienen op Koningsdag

TIP 1 Voor veel mensen is deze dag maar ook deze zelfmaker pure nostalgie. Profiteer daarvan en vouw zoveel DIY Koningsdag Zoutvaatjes of leeuwtjes als je kunt. Downloaden, printen, knippen, vouwen en verkopen maar!

geld verdienen koningsdag, zoutvaatje koningsdag, origami, zoutvaatje vouwen

TIP 2 Maak kleine kroonspeldjes en steek er een paar in je haar als voorbeeld. Wie wil er op Koningsdag nu geen prinses zijn?

TIP 3 Zet en schenk K(r)oningsthee. Wedden dat iedereen wel een kopje thee met Maxima wil drinken?

kroon speldje, koningsdag, theezakje, diy

TIP 4 Verkoop je oude speelgoed en andere spulletjes die je niet meer gebruikt (wel even aan papa en mama vragen!), knoop er een zelfgemaakt label aan.

TIP 5 Maak op de grond met krijt een photobooth waar mensen tegen betaling een Konings Selfie mogen maken.

selfie, kroontje, stoepkrijt, kroontje wc-rol

TIP 6 Maak een heleboel mooie Prinsessenkroontjes van Lege flessen, wc-rolletjes of haarbandkroontjes van foam/vilt en verkoop ze.

TIP 7 Bak echte koningscupcakes en versier in rood/wit/blauw/oranje Verkoop ze aan voorbijgangers en feestvierders met lekkere trek.

TIP 8 Zoek afbeeldingen van het Koningshuis en maak DIY broches met gezichten van de Koning, Maxima en de prinsesjes.

oranje cupcakes

TIP 9 Maak zelf mooie armbandjes om te verkopen. Je kunt ze maken van Knopen, Letters en allerlei andere dingen die je thuis al hebt liggen.

TIP 10 Vouw waaiers van papier. Met een beetje geluk is het op Koningsdag stralend weer en staat iedereen bij jouw kraampje in de rij voor een eigen Koningswaaier!

papieren waaier, waaier vouwen, koningsdag diy

Meer leuke artikelen over Koningsdag vind je op www.moodkids.nl/koningsdag 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Koningsdag, zelf maken, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>