By 26 april 2013 Read More →

Kroonspeldje

Een do-it-yourself voor Koning(inne)dag hoeft je helemaal niet veel tijd te kosten. Binnen 1 minuut maak je van een oranje t-shirt bijvoorbeeld een fringe sjaal. Heb je net iets meer tijd? Dan flans je zo een stijlvol kroontje in elkaar voor je kind of je eigen haardos!

diy koninginnedag, koningdag diy, kroonspeldje maken www.moodkids.nl

DIY kroonspeldje

Nodig:

  • Speldje
  • Lijm
  • Leer, dik vilt of papier
  • (evt. kraaltjes, naald en draad)

Zo ga je te werk:

Knip uit het stukje leer de kroontjes vorm en rol het in een rondje, lijm of naai het vast. Lijm of naai het vervolgens vast op je speldje. Evt. versieren met kraaltjes.

Fijne Koning(inne)dag !

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.