By 14 april 2014 Read More →

Origami leeuwtje / Fortune Teller Lion

Het Zoutvaatje vouwen of Kikkerbekje vouwen is nog steeds een van Moodkids’ meest gelezen blogs. Het origami leeuwtje was in 2011 één van de eerste DIY printables die we maakten en wordt nog bijna iedere dag gedownload. Daar zijn wij super blij mee! Daarom hebben we speciaal voor jou een nieuw zoutvaatje gemaakt. Weer een mooi origami leeuwtje, maar wel eentje met een heel mooi nieuw jasje. Roarrrrr!

 

zoutvaatje, leeuwtje

Origami leeuwtje vouwen

* scroll down for the English version *

Download de origami leeuw printable en volg onderstaande stap voor stap fotoinstructie “Hoe vouw je een zoutvaatje?” om zelf je origami leeuwtje te maken.

zoutvaatje vouwen, leeuwtje, how to, diy

Koningsdag Zoutvaatje

Speciaal voor Koningsdag hebben we ook een Koningsdag zoutvaatje printable (klik om te downloaden) ontworpen. Je vouwt hem op dezelfde manier als het origami leeuwtje hierboven. Het leeuwtje en zoutvaatje zijn allebei geschikt om te verkopen op de vrijmarkt. Voor andere fijne zelfmakers kijk je op TOP 10 DIY Koningsdag. Veel plezier!

koningsdag zoutvaatje

How to fold a paper fortune teller Origami Lion

Download the paper fortune teller printable “origami lion” and follow the photo instructions below.  Have fun and Roarrrrr !

how to fold a paper fortune teller, origami lion, zoutvaatje, leeuw,

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Koningsdag, Downloads, DIY, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.