By 17 april 2013 Read More →

Thee drinken met Maxima

Kijk jij al uit naar 30 april? Wij ook! Koninginnedag is sowieso al een van onze favoriete feestdagen in het jaar. En dit jaar wordt het wel heel bijzonder. We krijgen een koning, hoezee!

Die k(r)oningsdag daar maken we natuurlijk een feestje van met z’n allen. Een koninklijk feestje. Met feestelijke drankjes, k(r)onings cupcakes, gehaakte vlaggen, brullende oranjeleeuwtjes. En zo nog meer.

Om alvast een beetje in de oranje stemming te komen hebben we weer een hele gave culinaire printable voor je bedacht! Een hele gave printable… Zeiden we dat hardop? Nou ja, we zijn er dan ook erg trots op.

K(r)oningsthee van Koning Alex, Queen Maxima en de drie prinsesjes!

koninklijke theezakjes www.moodkids.nl #diy, royal teabags

Perfect voor de aankomende Koning(inne)dag…

Speciaal voor alle theeleuten die hun thee koninklijk willen drinken. En voor al die andere Nederlanders die heimelijk een kopje thee met Wim-Lex, Maxima of de drie blonde prinsesjes willen drinken. Dit is je kans! Download, knip, plak, schenk en slurp. Driewerf Hoezee voor de Koning der Nederlanden!

TIP: Vergeet niet je pink in de lucht te steken tijdens het drinken..

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>