By 20 augustus 2012 Read More →

Zelf labels maken

Sommige zelfmakers zijn eigenlijk te simpel om te delen, maar toch doen we het 😉

Laatst ontving ik mijn online bestelling in zo’n mooie tas dat ik het jammer vond hem direct weg te gooien. Ik weet het, het is natuurlijk gewoon verpakkingsmateriaal en je kunt echt niet alles bewaren, maar toch.. Zo’n mooie tas verdiend een tweede leven niet waar? Dus stanste ik er reuze confettie uit, knipte er labels van en deed daar dan weer een stukje touw door. Voilà, snelle zelfmakers die een cadeautje geven nog feestelijker maken.

zelf labels maken van een oude crafttas

Zeg eens eerlijk, welke producten geef jij graag een tweede leven?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.