Minions lunchtrommel voor op school

Deze week staat ‘zelfgebakken’ centraal in onze 6-weekse lunchactie met MyMepal. Ik was aan het nadenken wat ik zou doen. Een gezonde muffin in de trommel? Of juist iets heel anders? Job is al sinds half juni in de ban van de Minions. We hebben heel wat Minions laten zien als diy of als traktatie. Jasmijn maakte een heerlijke minionsoep. Nu werd het tijd voor Minions in de lunchtrommel.

Job is dol op pannenkoeken. Ik koos daarom voor pancake art. Jochem en Alja hadden begin januari al het ideale pancake art beslag voor ons uitgevogeld. Ik had dus een makkie ;). Ik heb een korte video gemaakt om je te laten zien hoe eenvoudig het is. En Job? Die verheugt zich nu al op zijn lunch op school.

Minions lunchtrommel

Wat heb je nodig:

Eet smakelijk!

6 weken lang een gezonde lunchtrommel

Wat we de weken hierna gaan doen – en hoe je mee kunt doen met deze actie – lees je hieronder nog een keertje, dan kun je meteen op maandag meedoen. Iedere maandag komt er namelijk een nieuwe lunchtrommel online in onderstaande volgorde. Op de DutchBento Facebook pagina kun jij jouw trommel (met hetzelfde thema) dan met ons delen onder het bericht. De thema’s die voorbij gaan komen zijn:

Doe mee en win een lunchtrommel

De trommel die je kunt winnen, is een Lunchbox Take A Break Midi vanMyMepal met twee tussenschotjes. Je mag zelf de kleur van de trommel bepalen en tevens kun je hem nog pimpen met een leuke afbeelding.

lunchtrommel winnen

Wij gebruiken deze lunchtrommel zelf ook regelmatig voor onze DutchBento’s dus op onze website kun je heel veel inspiratie vinden om hem te vullen!

>> Meedoen is simpel, dit moet je doen: <<

  1. upload* je lunchtrommel onder dit facebook bericht
  2. en zet er #DutchBento #zelfgebakken bij

* MoodKids wil de allerleukste lunchtrommels gebruiken voor onder andere social media. Dan weet je alvast dat jouw lunchtrommel misschien binnenkort te zien is! Door het inzenden en/of uploaden van je lunchtrommel geef je MoodKids toestemming het beeld te gebruiken. Winnaars worden via social media bekend gemaakt!

MyMepal is aangesloten bij de MoodKids webshopgids

[ssba]

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.