By 21 september 2015 Read More →

Zelfgebakken? Nee, zelfgekocht!

Alweer de vijfde trommel in deze 6-weekse lunchreeks. Na ‘zelfgebakken’ kan ‘zelfgekocht’ natuurlijk niet uitblijven en dat is precies wat we deze week gaan doen. Gewoon alles zelf kopen, een hele snelle lunchtrommel dus deze week. Makkelijker kan bijna niet. 😉

snelle lunchtrommel zelfgekocht

Een snelle lunchtrommel #zelfgekocht

Alles uit deze lunchtrommel kun je zelf kopen! Easy Peasy dus. Ik vind het ontzettend leuk om door mijn supermarkt te lopen en nieuwe producten te ontdekken. Of producten te gebruiken die eigenlijk voor iets anders bedoeld zijn. Deze tic heb ik overigens ook in het buitenland, maar dat terzijde. Deze trommel behoeft eigenlijk geen uitleg, what you see is what you get.

Toch nieuwsgierig? Ik vulde mijn #zelfgekocht trommel met een paar bio speltkoekjes met rozijnen en een zakje knijpfruit van Ella’s Kitchen (deze producten zijn eigenlijk bedoeld voor kleine kindjes, maar erg voedzaam dus waarom zou je ze eigenlijk niet in de lunchtrommel stoppen?). Verder een halve gekartelde kiwi, snoeptomaatjes en blauwe bessen. Alles gelegen in vrolijke cupcake vormpjes van de Action. De oogjes en hoedjes prikkers zijn verkrijgbaar bij onze DutchBento webshops.

6 weken lang een gezonde lunchtrommel

Wat we in deze 6 weekse lunchreeks allemaal maken– en hoe je mee kunt doen met deze actie – lees je hieronder nog een keertje, dan kun je meteen op maandag meedoen. Iedere maandag komt er namelijk een nieuwe lunchtrommel online in onderstaande volgorde. Op de DutchBento Facebook pagina kun jij jouw trommel (met hetzelfde thema) dan met ons delen onder het bericht. De thema’s die voorbij gaan komen zijn:

Doe mee en win een lunchtrommel

De trommel die je kunt winnen, is een Lunchbox Take A Break Midi van MyMepal met twee tussenschotjes. Je mag zelf de kleur van de trommel bepalen en tevens kun je hem nog pimpen met een leuke afbeelding.

lunchtrommel winnen

Wij gebruiken deze lunchtrommel zelf ook regelmatig voor onze DutchBento’s dus op onze website kun je heel veel inspiratie vinden om hem te vullen!

>> Meedoen is niet meer mogelijk, de winnaar is: Masja Ros-de Kemp <<

* MoodKids wil de allerleukste lunchtrommels gebruiken voor onder andere social media. Dan weet je alvast dat jouw lunchtrommel misschien binnenkort te zien is! Door het inzenden en/of uploaden van je lunchtrommel geef je MoodKids toestemming het beeld te gebruiken. Winnaars worden via social media bekend gemaakt!

MyMepal is aangesloten bij de MoodKids webshopgids. Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.