By 24 augustus 2015 Read More →

6 weken lang een gezonde lunchtrommel

Speciaal voor alle #DutchBento liefhebbers hebben we de komende 6 weken een hele leuke actie. We dagen je uit om 6 weken lang iedere week 1 gezonde lunchtrommel met ons te delen in een bepaald thema. Uit alle inzendingen kiezen we iedere week 1 winnaar die een lunchtrommel wint van MyMepal. Doe je mee?

6 weken lang een gezonde lunchtrommel

De komende weken zetten we iedere maandag een trommel online in onderstaande volgorde. Op de DutchBento Facook pagina kun jij jouw trommel (met hetzelfde thema) dan met ons delen onder het bericht. De thema’s die voorbij gaan komen zijn:

Gezonde Lunchtrommel met Fruit

gezonde lunchtrommel met fruit

Dit is een klassieker maar het blijft een feestje voor kinderen om deze trommel mee te krijgen naar school. In deze trommel zit maar liefst 200 gram fruit!

Dit heb je nodig:

  • 5 aardbeien
  • 5 stukjes galia meloen
  • 5 stukjes ananas
  • 5 witte druiven
  • 10 blauwe bessen
  • 5 rode druiven
  • 5 prikkers

Zo maak je deze fruittrommel:

Rijg aan iedere prikker in dezelfde volgorde de verschillende fruitsoorten, wij hielden de regenboog volgorde aan.

TIP: Passen je prikkers niet helemaal in de trommel? Knip er dan na het rijgen een stukje van af. Let op dat er geen splinters ontstaan!

 

Doe mee en win een lunchtrommel

De trommel die je kunt winnen is een Lunchbox Take A Break Midi van MyMepal met 2 tussenschotjes. Je mag zelf de kleur van de trommel bepalen en tevens kun je hem nog pimpen met een leuke afbeelding.

lunchtrommel winnen

Wij gebruiken deze lunchtrommel zelf ook regelmatig voor onze DutchBento’s dus op onze website kun je heel veel inspiratie vinden om hem te vullen!

>> Meedoen is simpel, dit moet je doen: <<

  1. upload* je lunchtrommel onder dit facebook bericht
  2. en zet er #DutchBento #fruittrommel bij

* MoodKids wil de allerleukste lunchtrommels gebruiken voor o.a. social media. Dan weet je alvast dat jouw lunchtrommel misschien binnenkort te zien is! Door het inzenden en/of uploaden van je lunchtrommel geef je MoodKids toestemming het beeld te gebruiken. Winnaars worden via social media bekend gemaakt!

Meedoen met de #fruittrommel #Dutchbento actie is niet meer mogelijk, dit winnaar is Suzanne. Bekijk de winnende #Fruittrommel hier.

MyMepal is aangesloten bij de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.